Lansinoh® - Lansinoh

Lansinoh®

Rasheda-Hagen

Нашето семейство Lansinoh® бе създано през 1978 година от кърмещата майка Решеда Хаген в Портланд САЩ, когато тя родила първото си дете. Решеда започнала да кърми, но след няколко дни нейните зърна се разранили. Неуспявайки да получи каквото и да било облекчение от наличните продукти, тя неохотно обмисляла да отбие бебето и прекрати кърменето. Насърчили я да продължи да кърми и препоръчали да използва Ланолин за успокоение на болезнените и разранени зърна, но Ланолина не бил лесен за откриване по магазините.

Съпругът на Решеда успял да открие и достави вкъщи буркан ланолин от една специализирана аптека. Решеда веднага намазала ланолина на болезнените и разранени зърна и почувствала незабавно облекчение. През следващите няколко дни зърната и се излекували и тя кърмила успешно дълго време. Решеда Хаген започнала да се застъпва за ползите от “чистият ланолин” като лечение на възпалени зърна за кърмещи майки.

Фирмата Lansinoh® била основана през 1984 г., за да предложи на кърмещите майки по-чиста алтернатива на продуктите, които били на разположение за облекчение на болезнени и напукани зърна. Lansinoh® HPA® Ланолин оттогава е успокояващо, изцеляващо и предпазващо средство за болезнени и напукани зърна.

Lansinoh® се ангажира да ви помогне да извлечете максимума от Вашето преживяване по време на кърменето, като ви подкрепяме при предизвикателствата на кърменето, за да ви помогнем да кърмите толкова дълго, колкото искате.

 


Mini Cart 0

Вашата кошница е празна.

X