За какво още може да използвате HPA® Ланолин? - Lansinoh

За какво още може да използвате HPA® Ланолин?

Винаги чуваме от майките, че нашият HPA® Ланолин е чудесен за успокояване на възпалени и напукани зърна по време на кърмене. Какво правите, когато незабравимото изживяване от кърменето приключи и все още имате част от „чудодейния крем“?

През годините нашите майки ни разказаха за много различни начини, по които са използвали нашия HPA® Ланолин. По-долу ще споделим с Вас някои от тях:

 

Майките

В продължение на няколко седмици нашият HPA® Ланолина е бил само за Вас. Защо трябва това да се променя, когато вече не се нуждаете от неговите успокояващи и предпазни качества за зърната ви? Ето няколко приложения, които други майки са открили за да си дадат още малко „нежна любов и грижи“.

Балсам за устни

Ланолинът се използва като овлажняващo вещество в продължение на векове. Той се използва в козметиката от няколко години, така че не е изненада, че може да ви помогне да запазите устните си гладки, меки и хидратирани.

Напукани пети

Като „нова“ майка може да се наложи да извървите по няколко километра, опитвайки се да успокоите бебето и то да заспи в количката, кенгуру или слинг. Погрижете се за сухите и напукани пети, като нанесете малък слой от HPA® Ланолин преди лягане и го оставете да действа магически.

Сухи и твърди кожички и живец

Ако Вашите грижи за ноктите са изхвърчали от прозореца от както се е появило малкото Ви съкровище, може да използвате HPA® Ланолин за да спасите положението и омекотите на кожичките и живеца преди маникюр.

Балсам за вежди

Ние всички знаем, че хубавите вежди са от огромно значение за визията на лицето Ви, но осъзнахте ли, че не е нужно да харчите пари за продукти за вежди когато имате HPA® Ланолин? Използвайте малко количество HPA® Ланолин, за да пригладите веждите си, правейки ги лъскави и подредени.

 

Бащите

Ако вашият партньор има лошия навик да се самобслужва с Вашите тоалетни принадлежности, може да не искате да му покажете ползите от HPA® Ланолина за него. Казвайки това, нашият списък по-долу също може да Ви бъде от полза, когато се чудите какви продукти можете да сложите във тоалетната чантичка у дома и на път!

Слънчево изгаряне и белене

Слънчевото изгаряне може да се случи на всеки от нас. Ние лично открихме, че партньорите ни и нашите татковци най-често се нуждаят от напомняне да използват слънцезащитни продукти. Вече имате под ръка продукт, за случаите в които сте забравили или пренебрегнали слънцезащитните продукти. Нуждаете се само от малък слой Ланолин за изгорялата кожа. При тежки слънчеви изгаряния се консултирайте с медицински специалист, фармацевт или лекар.

Порязване при бръснене

Много мъже използват афтършейв, когато се порежат по време на бръснене. Те могат да си спестят болката от парене, като използват малко количество нашия HPA® Ланолин.

Червени носове от настинки

Ако партньорът ви страда от грип, а носът му е тече и е зачервн, малко количество HPA® Ланолин ще помогне за защита и успокояване на зачервената зона.

Прежулване/зачервяване на бедрата

Ако Вие или Вашият партньор обичате да тичате и/или страдате от прежулване на бедрата, HPA® Ланолина може да се използва за подпомагане на лечебния процес. За по-бързо подобрение е много е важно раздразнената зона да се остави да „диша“.

 

Бебето

Кърменето на Вашето бебе може да бъде една от ключовите причини да прибегнете към употребата на нашия HPA® Lanolin. Едно от най-големите му предимства е, че не трябва да го отстранявате преди кърменето. Има и други употреби за бебето, които майките са открили през годините.

Зачервено дупе

Нашият HPA Ланолин има същата консистенция като редица предпазващи балсами, но  като продукт от една единствена съставка, имате сигурноста, че знаете точно какво мажете на нежната кожа на бебето.

Обрив на брадичката

Нашите малки сладурчета често проявяват признаци на растеж на зъби много преди действителното показване на зъбките. В много случаи започват да дъвчат и пъхат в устата всякакви предмети, и да се лигавят и мажат със слюнка. Това често води до появяване на обрив по брадичката, шията и гърдите. Нашият HPA® Ланолин може да помогне за защита и успокояване на зачервената и раздразнена кожа.

Ожулени колене / лакти

HPA® Ланолина може да се използва за успокояване и защита на зони, където има леко ожулване на кожата. За сериозни и по-дълбоки рани се консултирайте с медицински специалист за съвет как най-добре да помогнете на наранената зона да се излекува.

 

Тийнейджъри

Когато малкото Ви бебе достигне тийнейджърските години, ще се сблъскате с редица нови предизвикателства. От насочването им как да вземат най-добрите житейски решения – до поемането на по-голяма отговорност. Знаете ли, че HPA® Ланолина може да се използва за лечение на някои често срещани проблеми при тийнейджърите?

Белези от акне

Акнето може да бъде едно от най-големите предизвикателства пред които се изправяте, когато пубертетът удари и белезите са често срещани. HPA® Ланолина може да се използва за лечение на зони, където има белези от акне предоставяйки допълнителна влажност на кожата.

Суха кожа

Сухата кожа може да бъде често срещан проблем, тъй като хормоните се променят (както може би си спомняте и от бременността!). Благодарение на овлажняващите свойства HPA® Ланолина може да се използва за лечение на проблемни области по същия начин, по който може да се използва балсам за кожа.

Моля, обърнете внимание, че Lansinoh Inc. не са провели тестове на горе споменатите употреби на HPA® Ланолина. Ако имате някакви притеснения или сериозни проблеми с кожата, консултирайте се със съответния здравен специалист, преди да въведете нови продукти в ежедневието си.


Mini Cart 0

Вашата кошница е празна.

X